dilluns, 12 de juny del 2017

UNA FUSTA VELLA QUE ES CONVERTEIX EN BELLA



Diuen que " la creativitat funciona millor quan no la busquem. La millor manera d’inspirar-nos o motivar-nos, és deixar que la creativitat aparegui de forma natural". Per aquest motiu, dins la classe vàrem tenir durant diversos dies una fusta folrada de roba, lliurement cada nen podia enganxar el material de rebuig que més li agrades, com volgués i a on volgués, així manteníem activa la creativitat... Afavorint la inspiració procedent en qualsevol moment i amb qualsevol material.
Van passar dies i dies, fins que no vàrem tenir finalitzada la fusta, una fusta que ningú li feia cas, una fusta que passava de mans a mans sense trobar-li un lloc, potser si nosaltres no l'haguéssim agafat a les escombraries hauria acabat. I sense adonar-nos una nova vida li hem donat.

Una fusta que s'ha convertit en un quadre ple de colors. Fent-nos adonar que amb ben poc podem fer grans coses, de petites accions aconseguim grans resultats....









Dintre de poc en algun lloc de l'escola, penjat el trobareu! Presteu atenció en els seus detalls i gaudiu observant-lo, tant com hem gaudit nosaltres creant-lo. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

UN DIA A DIA A PETITS

AGENDA

LA REVISTA